Har du behov for å leie varebil med fast sjåfør?

Som en av Oslos eldste budfirmaer, finner vi det naturlig å tilby våre varebiler til utleie. Naturlig nok har de færreste av oss behov for varebil eller biler med stor plass.
Likefullt har vi alle hatt behovet for en bil med mye plass, enten det gjelder flytting eller bilferier.  Vi forstår at det er større behov for å leie en varebil enn å kjøpe en varebil.

Hos oss finner du primært to type varebiler til leie; Mercedes Vito og Mercedes Sprinter.
Velg selv etter den størrelsen du har behov for. Begge bilene er produsert for lettere frakt, men er robuste og er ment for å tåle mye.

Våre medarbeidere benytter seg av tilsvarende varebiler og har svært få komplikasjoner i løpet av et arbeidsår.

Varebil med sjåfør med fleksible priser
Med tanke på vår erfaring tilbyr vi leie av varebil med sjåfør med fleksible priser. Vi er svært opptatt av å finne rimeligste pristilbud for deg, og skreddersyr en varebil og sjåfør etter ditt behov. Som oftest er det mest fordelaktig med pris per time eller fastpris per dag, uke eller måned.
Du kan også leie varebil med fast sjåfør hele året eller ved høysesong og ferieavviklinger.

Siden 1986 har vi bistått med profesjonelle budtjenester med de beste skussmål. Vi ønsker å dele en av nøklene bak vår suksess, og som hjelper oss med å levere innen tidsfristen. Derfor kan trygt leie varebil hos oss i Oslo Budservice AS.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller E-post dersom du ønsker vite mer før du leier varebil.

TOP