Budtransport

Siden vår oppstart i 1986 har vi fulgt utviklingen innen budtransport og vi kan med trygghet si at vi har utviklet oss i samme takt som behovet i markedet. I dag sitter vi igjen med et stort utvalg av ulike former for budtransport, utviklet for å treffe de ulike behovene best mulig.

Stort utvalg av transportmidler
Du kan derfor velge mellom klassiske formene for budtransport i form av store og små leveranser, fraktet med best egnet transport- og fremkomstmiddel. I vår bilpark finner du lastebiler, til klassiske varebiler. Ettersom miljøet er blitt en fanesak for oss i Oslo Budservice AS tilbyr vi også Elbud og sykkelbud. Ikke bare sparer de på miljøet, men de er også mer effektive på mange av de kortere leveransene lokalt.

Våre varetransport tjenester er enkle:
- Varetransport velges på tid
- Ekspress frakt m varebil
- Timesbud frakt av bud m varebil
- 2 timers frakt m bud m varebil
- 3 timers frakt m bud m varebil
- Heldags frakt m bud m varebil
- Timesbasert frakt m varebil
- Ukesbasert leie av fast varebudbil og sjåfør

Budtransport du kan stille forventninger til
For oss handler det om å levere hver eneste pakke til avtalt tid, i den befatning du forventer. Samtidig som du ikke skal betale unødvendig mye. Denne holdningen er noe vi har kommet langt med, og som vi ikke kommer til å bort fra. Du skal kunne stole på oss.

For deg som er usikker på hva slags tilbud som er best for deg, kan du trygt ta kontakt med oss. Ved hjelp av enkle stikkord kan vi veilede til de mest gunstige løsningene for ditt behov.

TOP