Elbud for den miljøvennlige

Mange av våre budtjenester krever mindre kjøretøy. Helt siden 1986 ventet vi på mer miljøvennlige tilbud for våre kunder. Helt siden elbilen ble tilgjengelig har vi benyttet oss av elbil som fremkomstmiddel for våre mindre leveranser. Ikke er det bare effektivt, men det er også miljøvennlig.

For oss som tilhører en bransje for det er vanskelig å unngå forurensning, betrakter vi det som viktig å forsøke å kompensere der vi kan med vår tjeneste; Elbud.

God kommunikasjon er nøkkelen bak vår suksess
Helt siden 1986 har vi i Oslo Budservice AS bistått Oslo med å få sine pakker og leveranser frem i tide. Vi har perfeksjonert våre rutiner ettersom og i dag sitter vi med enorm kunnskap og hjelpemidler som gjøre prosessen svært oversiktlig. Mye av dette er på grunn av god kommunikasjon mellom sjåfør, kunde og kjørekontor i tillegg til gode sporingsmuligheter.

Vi skreddersyr alt fra faste turer og leie av fast sjåfør med bil. I tillegg som vi tilbyr fast henting av post og andre småoppdrag. Vi i har konkurransedyktige priser og god dekning av biler i hele Oslo og omegn.

Dersom du ønsker profesjonelle budtjenester med vårt elbud kan du trygt ta kontakt med oss!

TOP